Anti-spam Beleid

Anti-spam Beleid

MencursusOnline verstuurt gratis tips, video’s en technieken via e-mail nadat een inschrijver zich “double opt-in” heeft bevestigd. Daarnaast kan MencursusOnline eigen producten aanbieden via e-mail en via de site MencursusOnline.nl MencursusOnline heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel staan. Zo proberen wij te allen tijde spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid e-mails verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig dezelfde e-mail versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft, valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven). MencursusOnline zal de klantgegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Elke inschrijver dient zich “double opt-in” te bevestigen

Wanneer iemand zich inschrijft voor onze nieuwsbrief of e-mailservice dient deze zich nog te activeren door het klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.