Bedrijfsuitje of vriendenuitje

Naast mencursussen, menlessen, span verbetering en paarden betuigen hebben wij een aantal arrangementen voor u in relatie tot het zelf mennen.

 

Weg met de Baas

(Ont)spanning met de baas & collega’s….

De ervaring leert dat bedrijfsuitjes & teambuilding activiteiten de collegialiteit en de werkprestatie vergroot. (Ont)spanning met team activiteiten draagt bij tot meer plezier op het werk! Beleef gezamenlijk het leukste personeelsuitje, en ontdek de werking hiervan!

Vakantie_mencursus_Bladel_mencursus.nl

Zelf mennen van een 2-span in de prachtige  natuur

Bedrijfsuitjes

Een bijzondere belevenis om samen met je collega’s de natuur in te trekken met een span paarden. Degenen die dit actief willen beleven mogen onder deskundige begeleiding de paarden zelf inspannen en mennen. Anderen willen misschien wat passiever deelnemen en als passagier meerijden. Bij goed weer kunnen we een uitgebreide picknick verzorgen, maar ook een stevige lunch of diner in een prachtig gesitueerde horecagelegenheid behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijfsuit Mencursus.nl

Ook dit is mogelijk in de omgeving van Vorstenbosch

Ook is er een combinatie te maken met andere bijzondere buiten/binnen activiteiten in onze directe omgeving.

Natuurlijk kan e.e.a. ook gecombineerd worden met een eigen activiteit van uw bedrijf.

Meer weten? bel of mail ons. Zie contactpagina voor de gegevens.

Mensport clinic

Met groep in een binnen-manege of bij mooi weer buiten kennismaken met
de mensport. Tijdens een 1,5 uur durende uitleg en demonstratie laten we u
zien wat hoe op een paardvriendelijke en veilige manier wij onze mensport
bedrijven.

Na afloop kan worden nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje evt. gevolgd door een lunch of diner.

Workshop Mennen

Wilt u kennismaken met de mensport en zelf de leidsels(teugels) in handen nemen. Wellicht is onze workshop een prettige manier.

Tijdens de ongeveer 3 uur durende workshops maakt u kennis met het leren begrijpen van een paard, oefent u het mennen aan het mentoestel en ment u zelf een span paarden.

 

Teambuilding

Teambuilding d.m.v. het mennen van paarden voor een koets. Samen de natuur in en onderweg gezamenlijk een aantal problemen oplossen. Uiteraard gaat er per team ook een ervaren menner mee. Graag willen wij met u de details invullen zodat deze bijzondere activiteit ook voor uw medewerkers bijdraagt aan het gewenste effect.

 

Relatiemanagement activiteit

Wat is er nog mooier dan met je klant en/of prospect per paard en koets de natuur in met een welgevulde picknickmand om onderweg ook even te stoppen bij een unieke locatie voor een product of andersoortige presentatie. Laat ons meedenken om samen met u, uw relaties een prachtige en misschien leerzame of informatie dag te bezorgen waar daarna nog lang over gesproken zal worden.

 

MenManagement: Management training met behulp van paarden

Loopt uw kudde de juiste richting in? Sturing geven, links- of rechtsaf, de teugels (leidsels)in handen nemen.Om linksaf te gaan moet je de rechter teugel laten vieren. Mennen en managementtechnieken zijn zodanig met elkaar vervlochten dat ze elkaar verduidelijken en versterken. Het mennen is een prachtige metafoor voor het managen.

Tijdens deze managementtraining en mencursus wisselen informatie over de interactie tussen mens en paard en de relatie tussen manager en medewerkers elkaar af. Steeds vaker is de manager eerder coach dan baas. Dat vereist een aantal specifieke inzichten en vaardigheden die bij MenManagement de revue passeren. Paarden reageren direct op de houding van de menner. De natuur liegt nooit. U ervaart dan ook direct de uitwerking van uw handelen. Tijdens de opdrachten krijgen de deelnemers een spiegel voorgehouden door de trainer die observeert, interpreteert en direct evalueert. Bij MenManagement leert u niet alleen beter managen, tegelijkertijd maakt u kennis met het omgaan met paarden en het mennen van een aanspanning.  Leiding geven, de leider zijn met als keyword communicatie staan hierbij steeds centraal.

Er zijn een- en tweedaagse arrangementen mogelijk met e.v.t. een extra dag na enige tijd. Natuurlijk kan ook voor overnachting gezorgd worden. Maak kennis met deze unieke vorm van effectieve kennisoverdracht. De trainingen en andere activiteiten vinden plaats in een zeer inspirerende omgeving met prachtige natuurgebieden bij Bladel in de Brabantse Kempen.

 

U kunt zicht aanmelden of extra info aanvragen via de Contactpagina

Ook op deze activiteiten zijn onze  Voorwaarden van toepassing

 

TERUG NAAR OVERZICHT